Reprezentant Diva Life

Diva Life Cosmetics importa si distribuie branduri consacrate pe piata internationala, produse cosmetice de ingrijire, de protectie, machiaj, parfumerie si de curatenie, din tari precum: Anglia, Franta, Ungaria si Polonia. Vanzarea directa a produselor se face prin intermediul unei forţe de vânzări independentă, în afara circuitului tradiţional al magazinelor de desfacere cu amănuntul. Datorita acestui sistem eficient de distribuţie, produsele ajung din fabrica direct la consumatorul final, prin intermediul reprezentantilor Diva Life Cosmetics.

Fii propriul tau sef cu Margo Cosmetics!

    • Tu decizi cand si cat de mult iti doresti sa lucrezi. Singura investitie pe care trebuie sa o faci pentru a-ti construi propria afacere MARGO este de timp si pasiune.
    • Descopera Liderul din tine si inspira-i pe altii sa-ti urmeze exemplul. Daca o comanda se intoarce retur, aceasta dispare din calculul bonusului si taxele de retur ale coletului sunt suportate de catre lider.

Program Motivational LIDERI

    • A. la 5000 lei vanzari de NIVEL I primesti cate unul din fiecare parfum ORIGINAL COLLECTION, pentru a te ajuta in prezentarile tale.
    • B. la 10 000 lei vanzari de NIVEL I primesti cate unul din fiecare parfum (Sophie Day Elegance, Goya , Brunani Magnum Men, Everyday Light, Cote White Women, Mysterious), pentru a te ajuta in prezentarile tale.

Intra in echipa Diva Life Cosmetics!!!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>